Abonnementstvormen

Deijle en Veldt biedt u een unieke dienst tegen een aantrekkelijk prijs. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij uw financiële- en salarisadministratie, jaarrekening(en) en aangiftes. Door onze proactieve advisering benut u meer fiscale (aftrek)mogelijkheden en dankzij de vaste tarieven weet u altijd waar u aan toe bent. Ook eventueel "overstappen" verzorgen wij zonder extra kosten voor u.

Gemak, betrokkenheid en kwaliteit voor een vaste prijs

Slim ondernemen is sturen op de meest actuele cijfers. Daarom wilt u uw administratieve zaken op orde hebben. Deijle en Veldt voorziet in deze behoefte en biedt een compleet pakket aan diensten voor een vast bedrag per maand. Zo zijn uw cijfers up-to-date en kunt u vertrouwen op effectieve sturing. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waarin u goed bent én waaraan u plezier beleeft: ondernemen.

Vaste abonnementstarieven

Bij Deijle en Veldt kunt u gebruik maken van aantrekkelijke vaste maandelijkse abonnementstarieven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en profiteert u van financiële en fiscale dienstverlening voor een scherpe prijs. Benieuwd naar uw persoonlijke maandtarief? Vul hier uw gegevens en voorkeuren in en u ziet direct uw tarief. Gebruik de button in de balk om het abonnement direct aan te vragen.

DV Basis DV Basis + Administratie DV Full Service Coach