Automotive

Dealer occasion bedrijven, autohandel en vakgarage’s
Onder leiding van Frank Veldt hebben wij een team ervaren medewerkers in de automobielbranche. Met gespecialiseerde kennis van deze branche zijn wij bij uitstek dé partner voor al uw accountancyzaken en fiscale vraagstukken.

In de automotive branche staat het rendement onder druk. Om te bepalen hoe hoog de kosten mogen zijn en wat gangbaar is in de branche, bieden wij u een specifiek kengetallenoverzicht als bijlage bij de periodieke- en jaarcijfers. Deze cijfers geven uw financiële bedrijfsresultaten weer ten opzichte van voorgaande jaren. Ook kunt u inschatten hoe u presteert ten opzichte van collega-ondernemers in de branche. De kengetallen vormen de basis voor een betere besluitvorming over de groei en de ontwikkeling van uw bedrijf. Onze kennis helpt u uw bedrijfsvoering te optimaliseren, zodat de resultaten per afdeling periodiek kunnen worden gerapporteerd en geanalyseerd. U houdt dus de vinger aan de pols van uw bedrijf en u werkt effectief aan rendementsverbetering.

Daarnaast is Frank Veldt gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames en (aandelen)waardering van dealer-occasionbedrijven en garagebedrijven. Tot onze klantenkring behoren diverse occasion-dealerbedrijven(merk)dealers, (vak)garagebedrijven, benzinestations, bandenspecialisten en rijscholen. Ons werkterrein strekt zich uit over heel Noord Holland. Onze specialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring in de accountancy van de automotive branche.