Bouwbedrijven

Bouwbedrijven en aanverwante toeleveranciers en onderaannemers zijn in de cliëntenportefeuille van Deijle en Veldt sterk vertegenwoordigd, waardoor wij beschikken overeen een team ervaren medewerkers in deze branche. Met gespecialiseerde kennis van deze branche zijn wij bij uitstek dé partner voor al uw accountancyzaken en fiscale vraagstukken.

In de bouw branche staat het rendement onder druk en is het werkaanbod door de crisis van 2008 tot 2012 sterk verminderd. Steeds meer bedrijven wensen periodiek tussentijdse cijfers. Om te bepalen hoe hoog de kosten mogen zijn en wat gangbaar is in de branche, kunnen wij u een specifiek kengetallenoverzicht bieden als bijlage bij tussentijdse cijfers. Deze cijfers geven uw financiële bedrijfsresultaten weer ten opzichte van voorgaande jaren. Ook kunt u inschatten hoe u presteert ten opzichte van collega-ondernemers in de branche. De kengetallen vormen de basis voor een betere besluitvorming over de groei en de ontwikkeling van uw bedrijf. U houdt dus de vinger aan de pols van uw bedrijf en u werkt effectief aan rendementsverbetering.

Daarnaast zijn Rob Deijle en Frank Veldt gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames en (aandelen)waardering van bouwbedrijven en branche gerelateerde ondernemingen. Onze specialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring in de accountancy van de bouwbranche.