Horecabedrijven

Eigenlijk heb je behoefte aan een 'sparringpartner'. Aan iemand die jou adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle mogelijke vlakken. Echter niet alleen vanuit de theorie. Nee, juist veel meer vanuit een zeer gedegen knowhow en vele jaren praktijkervaring. Dan bent u bij de specialisten die werkzaam zijn bij Deijle en Veldt aan het juiste adres.

Horecaspecialisten
Onder leiding van Rob Deijle, horecaspecialist in hart en nieren en ondersteunt door deskundige medewerkers die het dagelijkse klantenwerken adequaat verzorgen groeit onze horeca portefeuille. Rob begeeft zich reeds sinds 1992 in deze bruisende branche en is uitgegroeid tot een 1e klas allround horecaspecialist. Met name de combinatie van zijn ruime praktijkervaring en zijn kunde als accountant geven hem een groot oplossend vermogen bij verschillende vraagstukken. De grote knowhow en gedrevenheid van het gehele horecateam zijn de ingrediënten om in horecaland de juiste wegen te bewandelen of te vinden.

Diensten
Wij helpen horecaondernemers onder meer bij organisatorische vraagstukken, aanvraag van bankkredieten, periodiek cijfermatig inzicht, personeelszaken, algemeen management en geven begeleiding bij de aan- en eventuele verkoop van de onderneming. We willen graag mee kijken over de schouder van de ondernemer, om zodoende gezamenlijk te trachten verbeteringen te realiseren. Hoe ontwikkelen zich de bruto marges,  de personeels- en overige bedrijfskosten zich ten opzichte van de omzet en/of de branche, waarbij wij de horecaondernemer graag een spiegel voorhouden.