Lees verder
25/08/20

U-dv is op zoek naar een junior salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een teamspeler om ons team te versterken! JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR (24-40 uur)

Lees verder

Lees verder
10/07/20

Corona-update NOW 2.0

Op 20 mei 2020 heeft het kabinet aangekondigd de NOW-1 te willen verlengen. De inhoudelijke uitwerking van deze verlenging is bij besluit van 22 juni 2020 op 25 juni 2020 gepubliceerd onder de naam: Tweede tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (afgekort tot: NOW-2). Hieronder gaan we nader op de details van de NOW-2 in.

Lees verder

Lees verder
09/07/20

Corona-update TVL

De Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB (TVL) helpt mkb-bedrijven bij het betalen van een deel van hun vaste lasten. De tegemoetkoming van minimaal 1.000 euro en maximaal 50.000 euro is voor bedrijven die meer dan 30% van hun omzet hebben verloren door de coronacrisis. Aanvragen kan vanaf 30 juni 2020, 12.00 uur tot en met 30 oktober 2020, 17.00 uur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Lees verder

Lees verder
12/05/20

Update Coronamaatregelen

Update - Aanvullende fiscale maatregelen vanwege het coronavirus De aanvullende fiscale maatregelen vanwege het coronavirus zijn in een aangepast besluit noodmaatregelen coronacrisis in de Staatscourant gepubliceerd. In dit aangepaste besluit zijn diverse goedkeuringen en de daarbij behorende voorwaarden opgenomen.

Lees verder

Lees verder
28/04/20

Aankondiging aanvullende belastingmaatregelen Coronacrisis

Bij Kamerbrief en nieuwsbericht van 24 april 2020 heeft de staatssecretaris van Financiën zes nieuwe belastingmaatregelen aangekondigd. Deze zijn bedoeld om vooral ondernemers, waaronder ZZP’ers, te ondersteunen. De maatregelen worden nog verder uitgewerkt. 1. Een verlaging van het gebruikelijk loon bij omzetdaling

Lees verder

Lees verder
09/04/20

Update Coronacrisis melding betalingsonmacht

De Belastingdienst meldt dat een aparte melding betalingsonmacht niet meer nodig is. Men hoeft deze melding niet meer afzonderlijk te doen als men om uitstel van betaling in verband met corona gaat vragen voor loonheffingen en/of omzetbelasting van een rechtspersoon, die onder de vennootschapsbelasting valt. Dit geldt voor zowel de al verstreken als voor de toekomstige tijdvakken.

Lees verder

Lees verder
31/03/20

NOW-regeling bekend, loket op 6 april open

De voorwaarden van de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) zijn bekend gemaakt. UWV streeft ernaar dat bedrijven vanaf 6 april een aanvraag kunnen indienen. Bedrijven die aan de voorwaarden voldoen, kunnen binnen twee tot vier weken een voorschot verwachten.  

Lees verder

Lees verder
26/03/20

Update Coronacrisis 26 maart 2020

Aanvraag Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) Inmiddels hebben de eerste gemeentes hun loket geopend om de aanvraag voor de zelfstandig ondernemers en zzp’ers _die geen of nauwelijks inkomsten hebben door de coronacrisis_ in behandeling te nemen.

Lees verder

Lees verder
20/03/20

Update Corona-maatregelen

Update - Bijzonder uitstel van betaling wegens coronavirus De Belastingdienst heeft de voorwaarden voor het aanvragen van bijzonder uitstel van betaling wegens het coronavirus behoorlijk versoepeld. Het kabinet wil de administratieve lasten voor het aanvragen van uitstel van betaling door bedrijven en haar adviseurs nu zo beperkt mogelijk houden. 

Lees verder

Lees verder
19/03/20

Update Corona-maatregelen

Kleinere ondernemingen, met een financiering tot 2,5 miljoen euro, kunnen een half jaar uitstel krijgen van de aflossing van hun leningen.

Lees verder

Lees verder
18/03/20

Update Corona-maatregelen

8 uitzonderlijke economische maatregelen voor Coronavirus Het kabinet heeft op dinsdag 17 maart een noodpakket geïntroduceerd voor banen en economie.

Lees verder

Lees verder
21/11/19

Wij zoeken Assistent Accountants!

Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO) Deijle en Veldt is een onafhankelijk accountants- en adviesorganisatie die zich richt op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn vernieuwend en vooruitstrevend en trekken daardoor veel leuke ondernemers aan! Hierdoor zijn wij op zoek naar extra teamspelers. Taken

Lees verder

Lees verder
29/09/19

Belastingplan 2020

Prinsjesdag is weer achter de rug. Het nieuwe werkjaar van de regering is gestart en minister Hoekstra van Financiën heeft de Miljoenennota en de Rijksbegroting aan de Tweede Kamer aangeboden. Ook het pakket Belastingplan 2020 is naar de Tweede Kamer gestuurd.

Lees verder

Lees verder
11/09/19

Staatssecretaris kondigt aanpassing box 3 aan

Lees verder

Lees verder
18/04/19

Ervaren Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO)

Wij zijn vernieuwend en vooruitstrevend en trekken daardoor veel leuke ondernemers aan! Hierdoor groeien we en zijn wij op zoek naar extra teamspelers om ons team van 16 collega’s te versterken. Taken

Lees verder

Lees verder
28/09/18

Prinsjesdag; Wat staat specifiek de MKB-ondernemer fiscaal te wachten?

Inkomstenbelasting Box 1 In 2020 wordt begonnen om in de inkomstenbelasting bij de bepaling van de fiscale winst een eerste aanzet te geven aan de afbouw van de aftrekposten. Vanaf 2020 zijn diverse aftrekposten tegen een vast percentage fiscaal aftrekbaar. Voor de komende jaren moeten de volgende percentages gelden:

Lees verder

Lees verder
13/07/18

Verlaagd btw-tarief verhoogd

Bent u kapper, bloemist, schilder of stukadoor? Verkoopt u boeken, verstrekt u geneesmiddelen of geeft u gelegenheid tot sportbeoefening? Of verricht u een van de overige prestaties die door de wetgever onder het verlaagd btw-tarief zijn gebracht? Dan moet u vanaf 1 januari 2019 méér btw berekenen over de door u geleverde goederen en diensten. Met ingang van 1 januari 2019 wordt het verlaagde btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%.

Lees verder

Lees verder
20/02/18

Wij zijn op zoek naar een superheld ....VACATURE IS INGEVULD!

SALARISADMINISTRATEUR / HRM ADVISEUR (30-40 uur)

Lees verder

Lees verder
18/10/17

Omzetting PEB in ODV; ODV-uitkeringen kunnen aan de langstlevende partner toekomen

De Belastingdienst heeft de ‘Handreiking ODV-aanspraken en overlijden’ gepubliceerd. De handreiking komt onder andere tegemoet aan een veel gehoorde wens uit de praktijk: de ODV-uitkeringen na overlijden van de DGA aan de langstlevende partner toe laten komen. Voor veel DGA’s zal deze duidelijkheid de doorslag geven nu voor een ODV te kiezen. ODV en het huwelijksvermogensrecht

Lees verder

Lees verder
25/09/17

Teamleden gezocht!

Assistent-Accountants voor de MKB ondernemer (MBO’ers en HBO’ers) Deijle en Veldt is een onafhankelijk accountants- en adviesorganisatie die zich richt op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn vernieuwend en vooruitstrevend en trekken daardoor veel leuke ondernemers aan! Hierdoor groeien we en zijn wij op zoek naar extra teamspelers om ons team van 14 collega’s te versterken.

Lees verder

Pagina's