Ervaren Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO)

Wij zijn vernieuwend en vooruitstrevend en trekken daardoor veel leuke ondernemers aan! Hierdoor groeien we en zijn wij op zoek naar extra teamspelers om ons team van 16 collega’s te versterken.

Taken

Je draagt zorg voor het zelfstandig verwerken en inrichten van administraties aan de hand van digitale facturering, scannen en herkennen en automatische bankkoppelingen. De cijfers van onze klanten zijn real-time online en worden door jou gemonitord. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en ook de bijbehorende fiscale aangiften. Je onderhoudt zelfstandig contact met klanten. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak. Aan begeleiding geen gebrek, er is altijd nog een accountant die over je schouder meekijkt. Je bent betrokken, graag in contact met de klant en begrijpt het belang van ICT oplossingen.

Opleiding en ervaring

Een afgeronde opleiding SPD- of HBO Bedrijfseconomie / Accountancy is mooi, maar ook met een MBO diploma kun je in ons team instappen en doorgroeien. Je beschikt over enkele jaren werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountants- of administratiekantoor.

Profiel

Accountancy is ICT! On-line-boekhoud-applicaties en werken in “the cloud” zijn jou niet vreemd. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook kun je goed overweg met ICT en ga je vernieuwingen niet uit de weg. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers.

Wat bieden wij?
– Uitstekend salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden;
– Prettige, collegiale en informele werksfeer met de leukste collega’s;
– Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
– Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
– Professionele werkomgeving en filevrij bereikbaar kantoor;
– Goede studiefaciliteiten.

Wij zoeken spontane, integere en leergierige teamspelers die verstand van zaken hebben.

Geïnteresseerd? Mail dan je brief en c.v. voorzien van pasfoto naar rob@deijle-veldt.nl. Na werktijd een afspraak maken is natuurlijk een probleem.